2020-ban a tizenkettedik szüretére készül a Dancsó pince.

Agrárterületen dolgozó szülők, családi szőlőbirtok, pince terelte a borászat felé, a korábban vendéglátással, italnagykerrel foglalkozó Dancsó házaspárt, akik azóta két fiúk segítségével végzik a szőlőművelést borkészítést. Kápolnásnyéki feldolgozó üzem kialakítása után a nadapi, kápolnásnyéki, sukorói, pázmándi szőlőterületek átszervezésével alakult ki a jelenleg 4,5 hektáros félernyős telepítésű birtok a velencei tó körül.

Friss reduktív borokat készítenek, évi 12-15 ezer csavarzáras palackkal. Borfajtáik illenek a tájra jellemző löszös, köves, gránitos talajhoz. Fele fele arányban készítenek fehér és vörösbort. Irsai Olivér, ezerfürtű, cserszegi fűszeres, chardonnay, illetve kékfrankos, pinot noir, merlot, cabernet franc, cabernet sauvignon. Mindenki talál magának kedvére valót a gyöngyöző fehérbortól a héjon erjesztett, mazsolaízű töppedt fajtáig, a pinot noirból készült gyöngyöző rozéig. Vörös cuvée-jük, a nadapi csúcs a Velencei-tó bora címet nyerte el.